Павло Жебрівський зустрівся з учасниками обласного прес-туру «Оновлена Донеччина»

14 вересня в Донецькій області стартував дводенний прес-тур «Оновлена Донеччина». У заході взяли участь близько 50 представників всеукраїнських та регіональних засобів масової інформації. Тур для журналістів  організувала Донецька облдержадміністрація. Головна мета – ознайомлення широкого загалу з сьогоденним життям регіону, проблемами та перспективами.

Офіційне відкриття прес-туру відбулося в Донецькій облдержадміністрації, де гостей привітав керівник ВЦА  Павло Жебрівський. Під час зустрічі очільник області звітував про низку робіт, яку вдалось виконати   протягом останнього часу. Це , зокрема, відновлення соціальної інфраструктури, реалізація програм  і проектів  у  різних сферах діяльності.

«На сьогодні – головне майбутнє Донеччини. Виходячи з цього основний фінансовий ресурс було спрямовано на опорні школи», – наголосив очільник області. Також він визначив основні напрямки, які були визначені обласною владою для розвитку регіону.

«Фінансовий ресурс було спрямовано на основні напрямки роботи – розвиток спорту, молодіжної сфери, забезпечення квартирами дітей з числа сиріт та позбавлених батьківської опіки, ремонт об’єктів інфраструктури та доріг, екологію регіону», – розповів Павло Жебрівський.

Також голова облдержадміністрації зазначив, що існує потреба у тому, щоб показати Донеччину не лише ту, яка опирається рашистській навалі, а й ту, яка попри війну, попри те, що бракує проектних інституцій, професійних кадрів, робочих рук, все ж таки відновлюється і разом з усією Україною розвивається і впевнено наближається до європейського рівня життя.

Департамент інформаційної та внутрішньої

політики облдержадміністрації 

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *