У Попасній відкрито оновлений офіс Центру надання адміністративних …

У Попасній відкрито оновлений офіс Центру надання адміністративних послуг

Сьогодні, 14 вересня, заступник голови облдержадміністрації Вадим Данієлян разом з представниками міжнародних організацій-партнерів узяв участь у відкритті оновленого офісу центру надання адміністративних послуг при Попаснянській райдержадміністрації.
Варто зазначити, що завдяки фінансовій підтримці ПРООН був облаштований сучасний, оснащений новітньою технікою ЦНАП, який наразі надає 104 види адміністративних послуг.
Під час презентації оновленого офісу гості ознайомилися з обсягом проведених відновлювальних та організаційних робіт: створеними сучасними робочими місцями, майданчиком довідкової допомоги відвідувачам, дитячим куточком та санітарною зоною.
Гості висловили задоволення створеними умовами для працівників і для клієнтів офісу.
У заході взяли участь заступник Генерального директора з питань добросусідства та розширення Європейської Комісії Катарина Матернова, керівник Програми співробітництва Представництва ЄС в Україні Беренд де Грот, асистент Генерального директора з питань добросусідства та розширення Європейської Комісії Тристан де Беригот, портфоліо-менеджер ПРООН Віктор Мунтяну та спеціаліст з адміністративної децентралізації ПРООН Олександр Муратов.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *