Змагання з міні – футболу між командами Покровського та Бахмутського психоневрологічних інтернатів

Життя в ритмі спорту – це запорука здоров’я і підтримка відмінної форми на довгі роки. Заняття спортом є певною сукупністю фізичних вправ і методичних прийомів, виконання яких робить позитивну дію на організм людини.

Ось і мешканці інтернатних закладів дуже захоплюються багатьма видами спорту. Великою популярністю користується гра з міні – футболу.

13 вересня 2017 року в м. Покровськ відбулася захоплююча гра між командами Покровського та Бахмутського психоневрологічних інтернатів системи соціального захисту населення області – команди «Олімпік» та «Бахмут». Команду гравців Бахмутського психоневрологічного інтернату на чолі з директором Костян Людмилою Іванівною дружньо зустрів колектив Покровського психоневрологічного інтернату.

Футбольний матч проходив на міському стадіоні СК «Металург». Матч судив ветеран спорту, виконавчий директор міської федерації футболу Іван Микитович Останін.

По традиції, захід було урочисто відкрито підняттям Державного Прапору України та виконанням командами Гімну України.

З перших і до останніх хвилин гра  була напруженою і хвилюючою.  Перша половина гри пройшла з незначною перевагою команди «Олімпік» і закінчилась з рахунком  2:1. У другому таймі суперники відновили атаки і зрівняли рахунок. По результату гри перемогла дружба.

По закінченню футбольного матчу суддя федерації футболу нагородив гравців медалями, кубком та грамотами.

Після гри всі гості, гравці та вболівальники  мали змогу пообідати за дружнім столом у їдальні Покровського психоневрологічного інтернату, подивитися умови проживання та проведення дозвілля мешканців, а також поспівати та потанцювати  на сцені клубу.

Всі учасники заходу отримали гарний настрій, позитивні емоції та заряд бадьорості.

Департамент соціального захисту населення Донецької ОДА

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *