Привітання Павла Жебрівського з Днем міста Бахмут

Славетний козацький Бахмут та усіх його мешканців вітаю із Днем міста!

Це не лише один із найстаріших населених пунктів Донеччини, а й один з найзнаковіших. Крізь час та історичні перетворення Бахмут зумів пронести й зберегти до сьогодні неповторний дух козацької вольності та натхненної невтомної праці на рідній землі.

Прикметно, що саме тут вперше на Донеччині у 1917-му році замайорів синьо-жовтий прапор Української Республіки, і сьогодні саме ці кольори надихають місто на поступ, розвиток та оновлення.

Нині Бахмут – сучасне розвинене промислове місто. Єдиний в Україні завод з обробки кольорових металів, машинобудівний завод, завод шампанських вин та унікальне підприємство з освоєння найбагатшого українського родовища кам’яної солі – зроблене у Бахмуті знають далеко за межами нашої держави. Потужний промисловий, природний та людський потенціал міста високо цінують міжнародні інвестори: реалізовані тут інвестиційні програми провідних компаній з Німеччини, Бельгії, Туреччини, Литви – найкраще тому підтвердження.

Приємно відзначити, що спільними зусиллями державної, обласної, місцевої влади та кожного активного члена громади Бахмут оновлюється та розквітає. Молодіжний центр, спортивні майданчики, поля зі штучним покриттям, оновлений парк, алея троянд, відремонтований шляхопровід, нові очисні споруди – не повний перелік того, що зроблено протягом лише цього року у Бахмуті. Місто стає комфортнішим, тут знаходять прихисток у тому числі й люди з тимчасово окупованої території – наприкінці серпня разом із Президентом України Петром Порошенком ми відкрили гуртожиток для студентів та викладачів Горлівського інституту іноземних мов.

Хочу подякувати усім, хто чесно, сумлінно й натхненно працює над розбудовою рідного міста, хто прагне його зробити справжньою перлиною української Донеччини. Миру й добробуту усім вам і вашим родинам, здоров’я, радості та щастя на своїй українській землі! Зі святом!

Голова Донецької обласної державної адміністрації,

керівник обласної військово-цивільної адміністрації

Павло Жебрівський

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *