У Маріуполі пройшла міжвідомча конференція “Розвиток громади”

У Маріуполі пройшла міжвідомча конференція “Розвиток громади”. Соціальні послуги. Кейс-менеджмент. Професійні зростання фахівців. Нові технології”

12-13 вересня 2017 року делегацією директорів і спеціалістів міських та районних центрів регіону на чолі з начальником відділу методичного забезпечення соціальної роботи Донецького обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді було прийнято участь у міжвідомчій конференції “Розвиток громади. Соціальні послуги. Кейс-менеджмент. Професійні зростання фахівців. Нові технології” у м. Маріуполь.

Проект “Впровадження інноваційних технологій ведення випадку в нормативну практику соціальної роботи м. Маріуполя” реалізується Маріупольською спілкою молоді спільно з Мінсоцполітики, UNICEF, Маріупольською міською радою.

У конференції також прийняли участь представники Управління профілактики соціального сирітства, Києво-Могилянської академії, національний тренер Програми зміцнення сім’ї Одеської області, делегації спеціалістів служб у справах дітей, управлінь соціального захисту населення облдержадміністрації.

Управління у справах сім’ї та молоді Донецької ОДА

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *