У Маріуполі відбулась конференція на тему розвитку громад

У місті Маріуполі відбулась конференція на тему «Розвиток громади: Соціальні послуги. Кейс-менеджмент. Професійне зростання фахівців. Нові технології», на якій представниками Міністерства соціальної політики України, Дитячого фонду ООН ЮНІСЕФ, Донецької облдержадміністрації, Маріупольської громадської організації «Маріупольська Спілка Молоді», місцевих органів влади були розглянуті результати досліджень соціальної роботи міста Маріуполь, здійснено аналіз їх надання та визначено шляхи удосконалення системи надання соціальних послуг.

Увагу слухачів акцентовано на навчанні фахівців соціальних служб при наданні соціальних послуг сім’ям у складних життєвих обставинах. Представники системи соціального захисту населення звернули увагу на розвиток соціальних сервісів та оптимізацію системи соціальних послуг в територіальних громадах.

Конференція продемонструвала зацікавленість учасників в продовженні взаємодії та роботи у визначеному форматі з метою формування пропозицій щодо реформування законодавчої бази, обміну досвідом та об’єднання зусиль для підвищення якості надання соціальних послуг.

Департамент соціального захисту населення Донецької ОДА

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *