Соціальний захист громадян, постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи

Під головуванням заступника голови Донецької облдержадміністрації Ігоря Стокоза було проведено чергове засідання Регіональної комісії з визначення даних про заробітну плату працівників за роботу в зоні відчуження в 1986-1990 роках. У засіданні взяли участь представники Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації, Головного управління Пенсійного Фонду України в Донецької області, Донецького обласного центру з нарахування та здійснення соціальних виплат, Державного архіву Донецької області та громадських організацій.

Регіональна комісія розглядає письмові заяви громадян України з числа інвалідів внаслідок каліцтва або захворювання (категорія 1) і осіб, які втратили годувальника внаслідок Чорнобильської катастрофи, про видачу довідки     про заробітну плату, одержану за роботу в зоні відчуження в 1986-1990 роках,     у разі, коли підприємство, установу або організацію ліквідовано    без правонаступника.

У відповідності із порядком денним розглянута 1 заява від ліквідатора наслідків аварії на Чорнобильській АЕС 1 категорії з м. Лиман, щодо якої прийняте рішення про видачу довідки про заробітну плату працівників    за роботу в зоні відчуження в 1986-1990 роках.

Департамент соціального захисту населення Донецької ОДА

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *