Керівники, які не здатні контролювати ситуацію в області, будуть залишати свої посади



Про це сьогодні, 26 вересня, повідомив перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий під час селекторної наради, яка відбулася у МВС.
«У зв’язку з останніми резонансними подіями у нашій державі, ми активізували роботу на місцях. Я хотів би, щоб керівники підрозділів, які координуються МВС, зробили принципові висновки. Можеш працювати ‑ будемо допомагати, не спроможний ‑ дай дорогу іншій посадовій особі, яка буде і має бажання змінювати ситуацію» ‑ зазначив перший заступник внутрішніх справ. Він також додав, що вся відповідальність за недостатню ефективність роботи покладена на керівників на місцях.
«За порядок в областях відповідають керівники. Ефективність роботи свідчить про їх професіоналізм, прагнення керувати особовим складом і забезпечувати правопорядок в регіонах», ‑ зазначив Сергій Яровий. Перший заступник міністра звернув увагу на організацію роботи з особовим складом.
«Бувають ситуації, коли ми лише констатуємо події. З такою організацією та відповідальністю керівників у нас можуть виникнути проблеми з кількістю особового складу. Кожен керівник має пам’ятати, що нічого не вартий без особового складу, його допомоги та підтримки, адже весь тягар служби лягає саме на них», ‑ підкреслив він. Нагадаємо, що нещодавно були призначені нові керівники підрозділів на Хмельниччині, Харківщині, Полтавщині та Донецькій області. Раніше Сергій Яровий представив нового заступника голови Національної поліції – начальника Головного слідчого управління Віталія Невгада. Департамент комунікації МВС України
Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *