Суддю з Донеччини викрито на хабарі

27 вересня детективи Національного антикорупційного бюро України спільно з працівниками Управління захисту економіки Національної поліції в Донецькій області під процесуальним керівництвом Спеціалізованої антикорупційної прокуратури викрили заступника голови Слов’янського міськрайонного суду Донецької області на хабарі.

Служитель Феміди отримав неправомірну вигоду в розмірі 6 000 грн за обіцянку не притягати до відповідальності та закрити адміністративне провадження за фактом вчинення адміністравтивного правопорушення, передбаченого ч.1 ст.130 КУпАП.

Вирішується питання про повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.368 («Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди») та обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Розслідування наведених фактів детективи Національного бюро здійснюють з вересня 2017 року. Підставою для внесення відомостей до ЄРДР стала заява про вчинення корупційного правопорушення, подана до Харківського територіального управління НАБУ.

Матеріали для ЗМІ

Необхідна інформація та лінки для поширення на Ваших ресурсах Контактний email: 

press.nabu@gmail.com

Інша інформація: 

https://nabu.gov.ua/kontakty-dlya-zmi

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *