Генпрокуратурою спільно з Нацполіцією проведено обшуки в Міністерстві соцполітики України

Управлінням Генеральної прокуратури України з розслідування злочинів, вчинених злочинними організаціями розслідується кримінальне провадження відносно службових осіб Міністерства соціальної політики України за фактом сприяння ними керівникам комерційних структур у здійсненні незаконного імпорту товарів на територію України без сплати податків та обов'язкових платежів до державного бюджету, а також за фактом розкрадання в особливо великих розмірах бюджетних коштів, спрямованих на оздоровлення дітей шкільного віку та соціально незахищених категорій населення за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем) КК України.

Під час розслідування вказаного провадження 28.09.2017 Генеральною прокуратурою України спільно з Департаментом захисту економіки Нацполіції України проведено обшуки у заступника Міністра соціальної політики України та інших службових осіб Міністерства соціальної політики України.

На теперішній час досудове розслідування триває, з метою повного та всебічного дослідження обставин вчинених правопорушень проводяться необхідні слідчі дії.

Управління зв’язків із громадськістю та ЗМІ
Генеральної прокуратури України

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *