Ще семеро «куркулів» отримали кошти на створення бізнесу

У Краматорську під час ХІІ міжнародного економічного форуму «Discover Dn.Ua» відбулось підписання угод про виділення коштів для сімох підприємців на створення та розвиток бізнесу. Угоди були підписані у рамках програми «Український донецький куркуль».

Під час підписання угод голова Донецької облдержадміністрації Павло Жебрівський наголосив, що обласна влада продовжуватиме методично підтримувати розвиток малого та середнього бізнесу.

«Дуже важливо продовжувати розвиток малого та середнього підприємництва. Це основа вільного демократичного суспільства. Нам треба створити 150 тисяч «куркулів», тоді життя на Донеччині кардинально зміниться», – заявив Павло Жебрівський.

Очільник області зазначив, що семеро підприємців отримали гранти на суми до 500 тисяч гривень на умовах співфінансування з обласного та місцевих бюджетів. Однією з умов отримання гранту за програмою «Український донецький куркуль» є створення нових робочих місць та офіційне працевлаштування працівників.

Павло Жебрівський також зазначив, що у обласної влади є наміри частково змінити структуру економіки та посилити позиції малого та середнього бізнесу.

Департамент інформаційної  та внутрішньої політики облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *