Глава Уряду провів засідання Штабу з ліквідації наслідків пожежі на військових складах у Калинівці

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман знаходиться в Калинівці і проів засідання Штабу з ліквідації наслідків пожежі на військових складах. Глава Уряду здійснив обліт місця події і проінспектував хід проведення всіх ліквідаційних робіт.

Відкриваючи засідання Штабу, він подякував усім службам, які оперативно й ефективно провели всі роботи з локалізації пожежі, евакуації людей із небезпечних територій, а також ліквідації наслідків вибухів.

«Дякую усім тим, хто з перших хвилин почав локалізацію  пожежі. Найголовніше – усі живі. Ми все відновимо, відбудуємо, жодного постраждалого  не залишимо без уваги. І тому зараз стоїть завдання – якісно організувати відновлення усіх помешкань, шкіл, інфраструктурних об’єктів, – сказав Глава Уряду. – Ми вже виділили одразу 100 млн грн, усі проблеми будуть вирішені». 

Причини події, підкреслив Прем’єр, встановить слідство.  

У Калинівці разом з Главою Уряду  перебуває Міністр фінансів України Олександр Данилюк – з метою оперативного вирішення питань виділення коштів з держбюджету на проведення відновлювальних робіт, а також голова ДСНС Микола Чечоткін.

Головний сайт Кабінету Міністрів України

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *