Міжнародний економічний форум «Discover Dn.Ua» – день другий

Керівник Донецької облдержадміністрації Павло Жебрівський вітальним словом відкрив другий день Міжнародного економічного форуму «Discover Dn.Ua», що проходить у Краматорську.

«Мені дуже сподобався учорашній день економічного форуму, спікери дуже багато розмовляли про Донеччину та громадянське суспільство. Донецька область – дуже хороша платформа для розвитку малого та середнього бізнесу. Чому я назвав проект Український донецький куркуль саме так? Щоб зламати радянські стереотипи, які існують. Програма підтримки малого та середнього бізнесу буде продовжуватися, на наступний рік, також вже виділені кошти – майже 100 мільйонів гривень. Я хочу, щоб цей рух самодостатніх людей набирав обертів. Люди стають підприємцями та беруть відповідальність за життя та розвиток на себе. І це надзвичайно добре», – наголосив Павло Жебрівський.

Нагадаємо, Міжнародний економічний форум «Discover Dn.Ua» проходить у Краматорську 28-29 вересня та зібрав велику кількість підприємців, політиків, представників міжнародних організацій та громадських діячів з багатьох країн.

Департамент інформаційної  та внутрішньої політики облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *