Павло Жебрівський вручив ключі від житла двом дівчатам з числа дітей-сиріт

Голова облдержадміністрації Павло Жебрівський вручив  ключі від житла двом дівчатам з числа дітей-сиріт – 22-річним Олександрі Усовій та Вікторії Шнуренко. Селидовому та Ганнівці.

У Селидовому 1-кімнатна квартира Олександри у відмінному стані: тепла, затишна, з добротним ремонтом. Її придбали за 137 тисяч гривень (половину виділили з обласного, половину – з міського бюджету).

У Ганнівці трикімнатний будинок, придбаний для Вікторії, обійшовся у 74 тисяч гривень (по 37 тисяч – з обласного та місцевого бюджету). “Попри те, що Вікторія рада, що матиме нарешті власний куточок, лишився вкрай незадоволеним: це не будинок, а курник. Дав місяць місцевій владі на те, щоб довести помешкання до нормального стану й не принижувати дитину-сироту такими «хоромами»”, – зауважив очільник області. 

“Звертаюся до усіх керівників міст, районів та селищ, хто бере участь у програмі придбання житла дітям-сиротам: для галочки нічого робити не треба! Якщо щось робите – робіть по-людськи. Як для себе”, – наголосив Павло Жебрівський.

 

Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

 

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *