Затверджено план заходів щодо національно-патріотичного виховання молоді …

Затверджено план заходів щодо національно-патріотичного виховання молоді на Луганщині

На засіданні координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання дітей та молоді при Луганській облдержадміністрації обговорили роботу у зазначеному напрямі.

У ньому взяли участь члени Ради та запрошені гості з числа громадських організацій, військовослужбовців.

Як зазначила заступник начальника управління молоді та спорту Євгенія Ратіхіна, багато заходів реалізується облдержадміністрацією спільно з громадськими організаціями. Це флешмоби, акції, Інтернет-акції, національно-патріотичні ігри («Джура») та інше.

У поточному році в області відбулося близько сотні заходів, в тому числі, один міжнародний та три всеукраїнських.

На початок вересня серед міст та районів області у трійку лідерів увійшли Новопсковський, Сватівський та Білокуракинський райони. Саме там було організовано більшість заходів.

У ході засідання також було порушено питання проведення на Сватівщині Всеукраїнської акції «Потяг Єднання України «Труханівська Січ».

Учасники розглянули хід підготовки районних етапів Всеукраїнського вишколу «Джура-Прикордонник» та впровадження міжнародних та міжрегіональних обмінів студентською та учнівською молоддю.

Також присутні заслухали звіт про діяльність Об’єднаного центру цивільно-військового співробітництва, що функціонує у Сєвєродонецьку.

За результатами засідання координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання було затверджено план заходів, які проводитимуться в області до кінця року.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *