Ситуація в контрольних пунктах в’їзду-виїзду на лінії розмежування

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість  транспортних засобів: «Майорське» – 20/10; «Мар’їнка» – 30/50; «Новотроїцьке» – 40/70; «Гнутове» – 50/40.

На цей час усі КПВВ працюють в штатному режимі. Пасажиро-транспортний потік в усіх контрольних пунктах в`їзду-виїзду залишався динамічним на рівні попередньої доби. Загалом через КПВВ прослідувало 37,6 тисячі осіб та 5,3 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 8285 осіб та 1115 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 8915 осіб та 1600 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 7585 осіб та 1580 транспортних засобів;

«Гнутове» –  3895 осіб та 995 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 8920 осіб.

У КПВВ «Мар’їнка» прикордонним нарядом Краматорського загону учора виявлено ознаки підробки доручення на право керування автомобілем «ВАЗ» української реєстрації під керуванням нашого співвітчизника, який прямував до непідконтрольної території. Затриманого громадянина та транспортний засіб передано співробітникам поліції.

Автомобіль, яким на виїзд до непідконтрольної території перевозили товари з порушеннями, виявили учора прикордонники цього ж загону. Транспортним засобом намагалися через КПВВ «Майорське» перевезти ноутбук вартістю майже 13 тисяч гривень. Водія разом з автівкою та вантажем передано в ДФС для прийняття правового рішення.

Також, минулої доби прикордонним нарядом Краматорського загону за допомогою службового собаки виявлено наркотичну речовину. Громадянин України спробував перевезти через лінію розмежування 10 грамів речовини рослинного походження. Наркотики він ховав в штанах з внутрішнього боку. Порушника та виявлену речовину передано співробітникам Національної поліції для прийняття правового рішення.

Крім того, у КПВВ «Мар’їнка» співробітники Держприкордонслужби зафіксували випадок, коли громадянин України намагався «вирішити питання» про безперешкодний пропуск через лінію розмежування за грошову винагороду. На свою пропозицію українець отримав від прикордонників категоричну відмову, після чого порушника передано представникам Національної поліції в Донецькій області.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *