Ситуація в контрольних пунктах в’їзду-виїзду на лінії розмежування

За минулу добу лінію розмежування через контрольні пункти в`їзду-виїзду, що в районі проведення АТО, перетнули  39,7 тисячі осіб та 5,6 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 8125 осіб та 1390 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 10080 осіб та 1770 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 7405 осіб та 1265 транспортних засобів;

«Гнутове» –  4915 осіб та 1140 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 9150 осіб.

Сьогодні вранці у КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 10/70; «Мар’їнка» – 40/50; «Новотроїцьке» – 60/70; «Гнутове» – 20/20.

Чотири автомобілі, якими перевозили товари до тимчасово неконтрольованої території з порушеннями, виявили учора прикордонники Донецького та Краматорського загонів. Транспортними засобами громадяни намагалися через КПВВ «Гнутове» та «Мар’їнка» незаконно перевезти цигарки, мобільні телефони, спортивне взуття та одяг, технічні засоби охоронної та пожежної сигналізації і продукти харчування на загальну суму більше 79 тисяч гривень. Громадян разом з автівками та вантажем передано в ДФС для прийняття правового рішення.

А в контрольному пункті в’їзду-виїзду «Станиця Луганська» прикордонники Луганського загону виявили громадянина України, якого розшукують правоохоронні органи за ст. 191 ККУ (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем), ст. 200 ККУ (Незаконні дії з документами на переказ, платіжними картками та іншими засобами доступу до банківських рахунків, електронними грошима, обладнанням для їх виготовлення), ст. 205 ККУ (Фіктивне підприємництво), ст. 209 ККУ (Легалізація (відмивання) доходів, одержаних злочинним шляхом), ст. 366 ККУ (Службове підроблення). Правопорушника передано компетентним органам.

Крім того, в КПВВ «Мар’їнка» співробітники Держприкордонслужби зафіксували випадок, коли наш співвітчизник намагався «вирішити питання» про безперешкодний пропуск через лінію розмежування за грошову винагороду. На свою пропозицію українець отримав від прикордонників категоричну відмову, після чого правопорушника передано співробітникам Національної поліції.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *