Дводенний тренінг на тему «Формування практичних навичок ефективної діяльності в умовах фіскальної децентралізації», який відбувся у м. Святогірськ

З 31 жовтня по 1 листопада представники департаменту інформаційної та внутрішньої політики Донецької облдержадміністрації разом з представниками органів місцевого самоврядування Донецької області та Донецької агенції регіонального розвитку взяли участь у дводенних тренінгах на тему «Формування практичних навичок ефективної діяльності в умовах фіскальної децентралізації», які відбулися у м. Святогірськ.

Організатором вищезазначеного заходу виступила Програма розвитку ООН в Україні (United Nations Development Programme) за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Під час навчання учасники отримали теоретичні та практичні знання щодо перебігу процесу реформи фіскальної децентралізації влади в Україні, порядку формування дохідної частини місцевого бюджету об’єднаних територіальних громад, програмно-цільового підходу у бюджетному процесі, оптимізації управління місцевими фінансами та фіскальної політики, проведення закупівель товарів і замовлення робіт (послуг) за бюджетні кошти та інші.

Після підведення загальних підсумків навчання учасникам тренінгу вручили Сертифікати державного зразка про підвищення кваліфікації державного службовця.

Департамент інформаційної  та внутрішньої політики облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *