УСТАНОВА «ДОНЕЦЬКА АГЕНЦІЯ РЕГІОНАЛЬНОГО РОЗВИТКУ» повторно оголошує закупівлю № 3-DARR та запрошує постачальників подати свої комерційні пропозиції

УСТАНОВА «ДОНЕЦЬКА АГЕНЦІЯ РЕГІОНАЛЬНОГО РОЗВИТКУ» повторно оголошує закупівлю №3-DARR та запрошує постачальників подати свої комерційні пропозиції.

В рамках реалізації Угоди № RPP/DonRDA/2017 між ПРООН та УСТАНОВОЮ «ДОНЕЦЬКА АГЕНЦІЯ РЕГІОНАЛЬНОГО РОЗВИТКУ» від «21» червня 2017 р. буде проведена закупівля товарів за наступними лотами:

ЛОТ №1 – 5 одиниць ноутбуків (код за ДК 021:2015 – 30210000-4 – Машини для обробки даних (апаратна частина);

ЛОТ №2 – фотоапарат (код за ДК 021:2015 – 38650000-6 – Фотографічне обладнання);

ЛОТ №3 – мобільний телефон (код за ДК 021:2015 – 32250000-0 – Мобільні телефони).

Учасники закупівлі мають право подати комерційну пропозицію як на окремо визначений предмет закупівлі (лот), так і на весь перелік товарів (лоти №1, №2, №3). За підсумками закупівлі, Замовник серед усіх учасників має визначити одного або декількох переможців, пропозиції яких відповідають технічним вимогам, викладеним у  Додатку 1, Додатку 2 та Додатку 3 до закупівлі №3-DARR. При визначенні переможця по Лоту №1, перевага буде надаватися учаснику, який запропонує товар із передвстановленою операційною системою  Windows.

Перелік документів, що мають бути надані учасником для підтвердження його кваліфікації, викладені у Додатку 4 до закупівлі №3-DARR. Надання комерційної пропозиції (відповідно до Додатку 5 до закупівлі №3-DARR) та листа-згода на оброку, використання, поширення та доступ до персональних даних (відповідно до Додатку 6 до закупівлі №3-DARR) є обов’язковою вимогою для проведення кваліфікації учасника.

Період поставки товару: протягом 5 (п’яти) календарних днів з дня укладення Договору.

Строк, на який укладається договір, – до 31.12.2017 року. Проект договору викладено в Додатку 7 до закупівлі №3-DARR.

Документи мають бути надані у письмовій формі в паперовому або сканованому вигляді за зазначеною нижче адресою (особисто, кур’єром, поштою або електронною поштою) до 18:00 за київським часом «12» листопада 2017 року.

Адреса для направлення комерційних пропозицій:

darr_tender@ukr.net або 84313, Донецька область, м. Краматорськ, Площа Миру, буд. 3

УСТАНОВА «ДОНЕЦЬКА АГЕНЦІЯ РЕГІОНАЛЬНОГО РОЗВИТКУ».

Якщо під час або після укладення договору виявиться, що постачальник не може виконати договірні зобов’язання на умовах, визначених в цій закупівлі, Агенція залишає за собою право обрати наступного за рейтингом постачальника. Агенція залишає за собою право визначити закупівлю такою, що не відбулася.

Додаткову інформацію можна отримати шляхом направлення запиту на електронну адресу darr_tender@ukr.net.

Постачальники, з боку яких було виявлено недотримання виконання договірних зобов’язань перед Агенцією, можуть бути виключені з участі в закупівлі.

Додатки до запрошення:

Додаток 1 – Технічні вимоги до ноутбуків

Додаток 2 – Технічні вимоги до фотоапарату

Додаток 3 – Технічні вимоги до мобільного телефону

Додаток 4 – Вимоги до кваліфікації учасників

Додаток 5 – Комерційна пропозиція

Додаток 6 – Лист-згода на оброку, використання, поширення та доступ до персональних даних

Додаток 7 – Проект договору

 

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *