На Донеччині обговорили питання подальшої підтримки ПРООН/ЄС Донецької області

Сьогодні на Донеччині у Краматорську відбулася зустріч заступника голови Донецької облдержадміністрації Ігоря Стокоза зі спільною делегацією Представництва Європейського Союзу в Україні та ПРООН на чолі з керівником Програм співробітництва Представництва ЄС паном Берендом де Гроотом, на якій обговорили питання подальшої підтримки ПРООН/ЄС Донецької області, зокрема, в сфері розвитку системи професійно-техничної освіти регіону та провели аналіз потреб у цій сфері.

«Існує доволі великий ряд програм на підтримку навичок та вмінь, а також грантові програми, що спрямовані на підтримку стартапів. Також я хочу нагадати про успішну програму, яка реалізовується наразі – це програма підтримки 500-та стартапів, що розпочали свою діяльність. Ми й надалі будемо надавати підтримку та розвивати наші спільні проекти», – підкреслив керівник Програм співробітництва Представництва ЄС та ПРООН пан Беренд де Гроот.

У свою чергу заступник керівника Донецької облдержадміністрації Ігор Стокоз наголосив, що Донецька облдержадміністрація високо цінує підтримку міжнародних партнерів та буде усіляко підтримувати проекти, спрямовані на розвиток Донеччини.

Департамент інформаційної та внутрішньої політики Донецької облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *