Партнерство Карітасу Харкова з Каразінським університетом

07 листопада 2017 року в складі команди «Пересувної виставки науки» Національного університету ім. Каразіна спеціалісти Дитячого центру Карітасу Харкова мали можливість спілкування з дітьми-школярами м. Ізюм на базі ЗОШ № 4 у незвичному форматі. Спеціалісти дитячого проекту прийняли участь з метою мотивації дітей до самопізнання, знайомства з процедурами діагностики власних особистісних характеристик та ресурсів задля подолання стресогенних факторів у дитячому середовищі.

Захід проходив у незвичному форматі – марафоні: кожні 20 хвилин до виставки заходили діти з різних шкіл Ізюму, знайомилися з учасниками і по бажанню мали можливість більш поглибленого знайомства з тим чи іншим спеціалістом, в т.ч. психологом та соціальним педагогом Карітасу Харкова.

Ця виставка вже давно діє в Харківській області і користується величезною популярністю серед маленьких мешканців області, бо не всі малі міста та селища мають надати подібні просвітницькі послуги.

Дякуємо нашим партнерам за запрошення та нагоду долучитися до корисної події для майбутніх науковців та громадян Харківщини!

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *