У Міністерстві оборони пройшло розширене засідання колегії



У Києві під головуванням керівника оборонного відомства Степана Полторака відбулося розширене засідання колегії Міністерства оборони України.
На початку заходу Міністр оборони України оголосив про призначення низки генералів та офіцерів на керівні посади у Збройних Силах України.
Крім того, Степан Полторак за вагомий особистий внесок у зміцнення обороноздатності Української держави, мужність, самовідданість і високий професіоналізм, виявлені під час бойових дій, зразкове виконання службових обов’язків вручив державні нагороди групі військових медиків.
Під час розширеного засідання колегії її учасники розглянули низку ключових питань життєдіяльності Збройних Сил України. Зокрема, проаналізували стан пожежобезпеки та організації зберігання ракет, боєприпасів, продуктів їх утилізації на арсеналах, базах і складах, обговорили стан морально-психологічного забезпечення особового складу і заходи щодо його покращення. Крім того, значну увагу було приділено стану матеріального забезпечення Збройних Сил України та виконанню державного оборонного замовлення на 2017 рік. Дивіться, аналізуйте та будьте з нами:
https://www.facebook.com/ctrs.mou/?ref=ts&fref=ts
https://www.instagram.com/military_tv_ua/
https://www.facebook.com/armynewsua/?fref=ts
http://svoeradio.com/listen/arm-ya-FM-retranslation
Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *