У Вугледарі вчилися писати проекти

Сьогодні на Донеччині у Вугледарі відбувся тренінг та практичний семінар з написання проектів, які можуть бути профінансовані за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку. Представники відділів економіки виконкомів міст Донеччини  вчилися на практиці аналізувати проекти, подані на розгляд регіональної комісії для узгодження перед поданням до ДФРР.

У якості прикладу були взяті шість реальних інвестиційних проектів, учасники тренінгу мали можливість проаналізувати на відповідність критеріям відбору.

 «Незважаючи на постійне навчання відповідальних осіб, якість проектів, що подаються на розгляд, покращується досить повільно. А цікаві за змістом та корисні для громади проекти не проходять конкурс через незрозумілість написаного. Сподіваюся, наступного разу, коли міста подаватимуть свої проекти чи то з термомодернізації, чи з капітального будівництва басейну або скверу, ці проекти будуть вищої якості, а відтак, швидше профінансовані і втілені у життя», – зазначила начальник відділу підтримки розвитку соціальної сфери та інфраструктури територій Донецького обласного департаменту економіки Вікторія Аксенченко.

Департамент інформаційної та внутрішньої політики Донецької облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *