Делегація органів прокуратури України на чолі з заступником Генерального прокурора Євгенієм Єніним перебуває з робочим візитом у штаб-квартирі Європейської організації з питань юстиції

13 листопада 2017 року в ході робочого візиту до м. Гаага (Королівство Нідерланди) делегація органів прокуратури України на чолі з Євгенієм Єніним провела зустріч із Президентом Євроюсту Ладіславом Харманом та Главою команди Євроюсту з питань зовнішніх зносин Лукашом Старі.

Під час заходу сторонами обговорено практичні питання реалізації Угоди про співробітництво між Україною та Євроюстом, зокрема нові можливості у сфері боротьби проти організованої злочинності, які відкриваються для правоохоронних органів нашої держави у зв’язку із укладенням вказаного договору.

Євгеній Єнін також привітав Ладіслава Хармана із призначенням на посаду очільника Євроюсту та висловив впевненість у подальшій інтенсифікації взаємовідносин Генеральної прокуратури України та міжнародної організації.

«Вступ в силу Угоди про співробітництво відкрив новий вимір двосторонньої співпраці між Україною та державами-членами Євроюсту з питань протидії кіберзлочинності, корупції, торгівлі людьми та іншим тяжким транскордонним злочинам. Підтримка зі сторони такої впливової міжнародної організації стане потужним імпульсом у роботі українських правоохоронців», – зазначив заступник Генерального прокурора.

За результатами зустрічі сторони узгодили подальші кроки співробітництва з питань, що становлять взаємний інтерес.

За матеріалами Департаменту
міжнародно-правового співробітництва

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *