У Донецькій області відкрився ще один молодіжний центр

14 листопада відкрився ще один молодіжний центр у Донецькій області. Молодіжний центр “Оріана” 15-й центр в області відкритий за підтримки ОДА. Вітаємо молодь с. Сонячне Волноваського району. На відкритті були присутні: заступник голови Донецької облдержадміністрації Віктор Ремський, голова Волноваської райдержадміністрації Олександр Бараннік, голова Сонячної сільської ради – Олексій Улитич.

Як особливо підкреслив заступник голови облдержадміністрації Віктор Ремський: “Молодіжні центри – це впровадження напрямку молодіжної політики України щодо розвитку і захисту інтелектуального потенціалу молоді, поліпшення умов і створення гарантій для здобуття молоддю освіти, спеціальної професійної підготовки та перепідготовки”

Особлива подяка за створення молодіжного центру “Оріана” висловлюється Олексію Улитичу – голові сільської ради Сонячного – дуже активна креативна людина, яка підхопила ідею створення центрів. Олексій дуже переймався створенням свого молодіжного центру, окрім коштів облдержадміністрації та райдержадміністрації Волноваського району на обладнання центру були також залучені кошти за програмою “Моэ село – зробимо краще разом” від агенції розвитку сільских територій агрохолдінгу “Hurveast”.

На цей час відкрито вже 30 центрів за ініциативою громадських організацій області та 15 центрів за підтримки облдержадміністрації.

Управління у справах сім’ї та молоді Донецької ОДА

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *