На Черкащині у Головному центрі підготовки особового складу Держприкордонслужби відбувся випуск прикордонників

Сьогодні, у Головному центрі підготовки особового складу Державної прикордонної служби України імені генерал-майора Ігоря Момота відбулась урочиста церемонія випуску молодших інспекторів прикордонної служби. А це означає, що лави Держприкордонслужби поповнили молоді, перспективні та вмотивовані прикордонники.

Після реорганізації Навчального центру в Головний центр підготовки особового складу, це перший випуск прикордонників у оновленому навчальному закладі. Свідоцтва про закінчення навчання отримали більше 200 військовослужбовців. В урочистостях взяли участь Голова Державної прикордонної служби України генерал-лейтенант Петро Цигикал, керівники області та міста, ветерани-прикордонники і, звичайно, рідні та близькі випускників.

«Щиро вітаю випускників із завершенням навчання. Впевнений, що своєю сумлінною службою ви забезпечите недоторканність державного кордону нашої Батьківщини, а патріотизм, високий професіоналізм, відповідальне ставлення до виконання службового обов’язку будуть примножувати авторитет нашого прикордонного відомства. Бажаю Вам у подальшій службі постійно вдосконалювати свою професійну майстерність, використовувати її для захисту національних інтересів, на благо українського народу», – привітав випускників очільник прикордонного відомства.

Після хвилини мовчання, покладання квітів до підніжжя обеліску «Прикордонникам усіх поколінь» та вшанування пам’яті військовослужбовців,  які віддали найцінніше – своє життя, Петро Цигикал вручив кращим випускникам свідоцтва про закінчення навчання.

Також Голова Державної прикордонної служби України вручив відзнаку Президента України – медалі «за участь в АТО», військові звання та відомчі нагороди кращим військовослужбовцям.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *