Сьогодні наш день з черкаськими школярами закінчився на ковзанці, на …

Сьогодні наш день з черкаськими школярами закінчився на ковзанці, на Оболоні, куди вони мене запросили після Макдональдса.
Під час мого президентства я побудував в Грузії 4 закритих ковзанки, і фігурне катання в країні де не було цієї традиції, увійшло в моду.
А все почалося з одної історії: в 2006 році за моїм наказом в Грузії заарештували всю шпигунську мережу російського ГРУ. Образившись на мене Путін віддав наказ виловлювати на вулицях грузин і висилати їх з країни. Під висилку потрапила призер чемпіонату з фігурного катання, Олена Гедеванішвилі, яка була родом з Грузії. Спеціально для неї ми побудували перший олімпійський каток, а далі пішло-поїхало.

Сегодня наш день с черкасскими школьниками закончился на катке, на Оболони, куда они меня пригласили после Макдональдса.
Во время моего президентства я построил в Грузии 4 закрытых катка, и фигурное катание в стране где не было этой традиции, вошло в моду.
А все началось с одной истории: в 2006 году по моему приказу в Грузии арестовали всю шпионскую сеть российского ГРУ. Обидевшись на меня Путин отдал приказ вылавливать на улицах грузин и высылать их из страны. Под высылку попала призёр чемпионата по фигурному катанию, Елена Гедеванишвили, которая была родом из Грузии. Специально для неё мы построили первый олимпийский каток, а дальше пошло-поехало.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *