Знати, щоб вижити. Курси журналістів 2018.



На базі 169-го навчального центру Сухопутних військ Збройних Сил України, що на Чернігівщині, завершилися практичні заняття в рамках триденних теоретично-практичних курсів для представників цивільних ЗМІ, які висвітлюватимуть хід Антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей.
Упродовж перших двох днів в Національному університеті оборони України імені Івана Черняховського медійники прослухали низку лекцій, які допоможуть під час виконання редакційних завдань на Донбасі.
На навчальних місцях полігону представники центральних та регіональних телевізійних каналів, друкованих та Інтернет-видань, інформаційних агенцій опановували елементи тактичної медицини, ознайомилися з правилами поводження із вибухонебезпечними предметами. Безпосередньо на взводному опорному пункті навчалися, як діяти, аби вберегтися під час обстрілу із різних зразків озброєння.
Після завершення курсів тимчасово виконуючий обов’язки начальника Управління комунікацій та преси Міністерства оборони України полковник Максим Праута вручив учасникам курсів картки першого рівня акредитації, що передбачає подальшу їхню роботу в районі проведення АТО безпосередньо на передовій, на глибину взводних (ротних) опорних пунктів.
Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *