Снігові опади відчутно послабшали. На дорогах місцями ожеледиця та перемети!

Циклон поступово відступає: снігові опади, що впродовж доби засніжували Донеччину, сьогоднішнім ранком відчутно послабшали.

Станом на сьому годину діапазон мінусових температур: -1… -5° С (найнижчі значення у Лиманському та Слов’янському районах), місцями невеликий сніг; у Нікольському та Мангушському районах опади у вигляді мокрого снігу нарешті припинилися.

До світання і дотепер у роботах зі снігоочищення та ліквідації зимової слизькості задіяно 50 од. спецтехніки ДП «Донецький облавтодор»: 30 комбінованих дорожніх машин (КДМ), 15 навантажувачів, 1 автогрейдер та 4 трактори (Т-150).

Покриття автодоріг загального користування державного значення – засніжене, місцями «сніжна каша», місцями ожеледиця. Обмежень у русі транспортних засобів немає. Проїзд забезпечено.

Обережно! На дорогах Лиманського, Слов’янського, Бахмутського, Покровського та Олександрівського районів місцями перемети!   

Як повідомлялось раніше, 13 лютого та 14 лютого у східній половині країни прогнозуються опади у вигляді помірного снігу; середньодобовий діапазон температур: -2… -4 , вітер північно-східний та східний 5-10 м/с.

Служба автомобільних доріг у Донецькій області закликає водіїв бути максимально пильними за кермом і обирати швидкісний режим з урахуванням збільшення гальмівного шляху!

Прес-служба Служби автомобільних доріг у Донецькій області

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *