«Без активності суспільства нині в Україні складно щось змінити і зрушити з …

«Без активності суспільства нині в Україні складно щось змінити і зрушити з місця. Для того, аби в країні з’явився антикорупційний суд, необхідно щоб суспільство своїми активними діями змусило владу, зокрема, Верховну Раду України, пришвидшити цей процес.

Інакше будуть затягувати, тому що організованому злочинному угрупованню на чолі з Порошенком не вигідні жодні структури, які захищали би національні інтереси України, у тому числі у такій ділянці як боротьба з корупцією. Розграбування держави здійснюється саме вищими посадовими особами.

Звичайно, ця Верховна Рада не виправдала себе, її потрібно міняти, але треба все робити поступово. Спочатку потрібно, щоб вона виконала те, що може виконати, але під тиском суспільства. І одне з перших завдань – це змінити голову Верховної Ради. Якщо туди прийдуть 50 тисяч громадян, то ці депутати проголосують за те, що їм порекомендує здорова і відповідальна частина українських громадян».

Степан Хмара, український дисидент

17 жовтня ми вийшли під стіни Парламенту з вимогою ухвалення антикорупційних законів. Наш табір на Грушевського тричі атакували спецпризначенці, втім ми вистояли. Ми творимо рух «Визволення» для того, щоб у країні всі були рівні перед законом та не змогли використовувати свої посади задля збагачення. Закликаємо приєднуватися до наших лав, лише разом ми зможемо подолати клептократію та свавілля чиновників

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *