Кабінет міністрів намагається врятувати на посаді голову Держаудиту Лідію …

Кабінет міністрів намагається врятувати на посаді голову Держаудиту Лідію Гаврилову, яку підозрюють в незаконному збагаченні. Уряд надав суду позитивну характеристику Гаврилової у справі про її відсторонення від посади. У ньому він просить суддів врахувати той факт, що Гаврилова “зарекомендувала себе ефективним керівником, який сумлінно виконує обов’язки”, а також застосовує в роботі “новаторський підхід до вирішення питань”. “Тому відсторонення Гаврилової Л.В. від займаної посади матиме негативні наслідки для діяльності зазначеної Служби”, – резюмують в уряді.

Вважаємо, що таким чином представники Кабміну намагаються втрутитися у діяльність судових органів з метою прийняття ними конкретного рішення. Кругова порука, яка заполонила українську політику та державну службу, зруйнується, щойно перші топ-корупціонери опиняться за гратами.

Ми виступаємо за створення в Україні незалежного Антикорупційного суду, що стане єдиним органом державної влади, який виноситиме вироки у корупційних справах. Він не дозволить клептократам та корупціонерам, які збагачуються за рахунок простих громадян, уникати відповідальності

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *