Павло Жебрівський закликав громадськість контролювати будівництво інфраструктурних об′єктів

Голова Донецької облдержадміністрації Павло Жебрівський провів позапланову інспекцію об′єктів, будівництво та реконструкція яких відбувається за кошти обласного бюджету. Очільник області відвідав українську гімназію, льодову арену, басейн та палац культури у Краматорську, опорні школи у Олександрівці, Слов′янську, Лимані та Сіверську.
«Виїзди на об’єкти без попередження дають реальну картину того, що відбувається на будівництві. І цією картиною я вкрай незадоволений. Викликав до себе на нараду керівників підрядних організацій, задіяних на об’єктах, – завтра поговоримо предметно з кожним і далі включатимемо санкції. Дав жорстку вказівку розробити графік виконання робіт по кожному об’єкту і вивісити їх на кожному будівництві на видному місці – щоб можна було контролювати», – заявив очільник області.

Павло Жебрівський підкреслив, що громадськість має поєднати зусилля з органами державної влади для контролю проведення робіт на об′єктах. За його словами, громадський контроль за дотриманням графіку має більший ефект, ніж контрольні заходи з боку представників органів державної влади. Голова Донецької ОДА зауважив, що розбудова Донеччини – спільне завдання та відповідальність влади та громадян.

Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *