Вчителька з Маріуполя отримала «Освітянський Оскар»

Вчителька української мови та літератури Маріупольської ЗОШ №63 Наталя Лемешенко стала лауреатом Всеукраїнського конкурсу «Освітній Оскар – 2017».

Цей престижний навчальний конкурс щорічно проводиться видавництвом «Шкільний світ» при підтримці  Міністерства  освіти і науки  України та Національної Академії педагогічних наук України. Мета заходу – знайти і поширити кращий інноваційний досвід в системі освіти України, зокрема Концепції Нової української школи: визначити обдарованих педагогів на державному рівні, підняти імідж  вчителів.

У навчальному конкурсі взяли участь близько 150 педагогів з 23 областей України. Нагородження відбулося за 19-ма номінаціями, за якими відзначили вчителів, працівників освіти, управлінців в сфері освіти, а також навчальні заклади.

“Є концепція Нової української школи, і ця концепція позитивно сприймається суспільством. Завдання для Міністерства освіти та науки, Педагогічної академії та освітян – цю концепцію реалізувати… Я сподіваюся, що ті 147 освітян, які взяли участь в конкурсі, – це наші «агенти змін», на яких ми маємо спиратися в реалізації нашої реформи. Бо вчитель є серцевиною освітнього процесу, людиною яка розвиває, показує приклад, сприяє формуванню цінностей і ставлень, формуванню компетентностей”, – сказав на церемонії нагородження заступник міністра освіти та науки Павло Хобзей.

Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *