Редемптористи-місіонери провели віднову місії в Тернополі

Група редемптористів-місіонерів зі Львова на чолі з отцем-префектом Віталієм Назаром та братами: Сяргеєм Гaнчаровим, Василем Чавагою і Назарієм Ланьком провели віднову місії у церкві Успення Пресвятої Богородиці, в Тернополі.

Свята місія в парафії Успення Богородиці відбулася два роки тому, восени 2016-го. Згідно з альфонсіанською традицією прийшов час провести її віднову з метою нагадати вірним таїнства спасіння та укріпити віру.

Духовна віднова «Святі Таїнства» тривала чотири дні – від четверга 15 березня до 18 березня 2018 року. Протягом цього часу місіонери виголошували науки про сім Святих Таїнств, зустрічалися з  місцевими молодіжними спільнотами, молитовними товариствами із дітьми катехитичної школи, що діє при парафії. Парафіяни під час духовних зустрічей  мали змогу відновити свої хресні обітниці, отримати Єлеопомазання та взяти участь у молитві Хресної дороги, яку провадили представники молодіжної спільноти «Світло Марії».

Головним підсумком віднови місії стала спільна молитва і благословення під місійним хрестом на церковному подвір’ї, після якої всі учасники віднови місії отримали повний відпуст.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.cssr.lviv.ua

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *