У Краматорську провели круглий стіл «Розбудова миру в східних регіонах України»

Сьогодні у Краматорську відбувся круглий стіл «Розбудова миру в східних регіонах України». У заході взяли участь заступник керівника Донецької облдержадміністрації Сергій Добряк, заступник директора департаменту інформаційної та внутрішньої політики Наталія Чукова, радник з питань ВПО у Донецькій області Олександр Ворошков, лідери громадської думки та активісти.

Метою зустрічі стало відновлення та розбудова миру в східних регіонах України, що передбачає стимулювання соціально-економічного розвитку територіальних громад для підвищення рівня життя населення та соціальної стійкості, стимулювання економічної активності.

Під час діалогу були обговорені питання з формування структурованого суспільного діалогу з питань примирення за участю представників інститутів органів влади, інститутів громадського суспільства, а також створення груп посередників, що надаватимуть допомогу у вирішенні конфлікту та осіб, що надаватимуть успішну групову комунікацію.

Як підкреслив заступник керівника Донецької облдержадміністрації Сергій Добряк, Державна цільова програма відновлення та розбудови миру в східних регіонах України вже впроваджується, бо є чіткий алгоритм її реалізації.

Департамент інформаційної  та внутрішньої політики облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *