Служба безпеки України запрошує громадськість відвідати «Відкритий майданчик СБУ»



24 березня у Центрі культури та мистецтв Служби безпеки України з нагоди 26-ї річниці її створення працюватиме «Відкритий майданчик СБУ».
Кожен охочий може відвідати Службу безпеки та побачити останні технічні здобутки та професійні досягнення української спецслужби. Відвідувачі зможуть ознайомитися з тематичними матеріалами службової діяльності ключових підрозділів СБУ та зразками сучасною зброї і екіпірування легендарного спецпідрозділу «Альфа».
Відвідувачі можуть побачити експозицію фотовиставки та переглянути відеофільм, присвячені виконанню завдань українською спецслужбою в районі проведення антитерористичної операції. Також можна отримати відповіді на питання: як діяти при виявлені терористичної загрози; що робити, коли стикаєшся з проявами сепаратизму або навіть стаєш об’єктом вербування. За бажанням кожен присутній зможе пройти перевірку на поліграфі.
«Служба безпеки України продовжує дотримуватись курсу відкритості та прозорості, наскільки це дозволяє наша специфіка», ‒ наголосив на урочистому відкритті заходу заступник Голови Служби Віктор Кононенко.
Для громадян вільний вхід буде 24 березня з 11 до 17 години, за адресою Ірининська, 6.
Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *