Обласна конференція Спілки вірмен України у Донецькій області

13 квітня 2018 року у м. Краматорськ за участі представників облдержадміністрації та міської ради відбулась обласна конференція Спілки вірмен Донеччини.

Звертаючись до присутніх начальник управління внутрішньої політики департаменту інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації, Н. Калігаєва зачитала вітальну адресу голови облдержадміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації П. Жебрівського та побажала усій вірменській етнонаціональній спільноті миру, злагоди та почуття єдності зі всією багатонаціональною громадою Донеччини.

Під час проведення заходу делегатами зі всієї області були обговорені питання створення громадських організацій вірменської етнонаціональної спільноти у мм. Бахмут, Дружківка, Покровськ, Слов’янськ та будівництва вірменського центру та церкви Української єпархії Вірменської Апостольської церкви у м. Краматорськ. Найактивніші діячі вірменської громади Донецької області були нагороджені грамотами та подяками від Союзу вірмен України. Також протягом конференції була затверджена структура Спілки вірмен країни у Донецькій області та обрано її керівництво.

Департамент інформаційної  та внутрішньої політики облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *