У Краматорську відбувся фестиваль аматорського мистецтва ім. Марії Приймаченко

Сьогодні у Краматорську вкотре пройшов яскравий фестиваль імені Марії Приймаченко. Біля Центральної міської бібліотеки зібрались талановиті художники, майстри ужитково-побутового мистецтва з усіх коточків Донеччини та мешканці міста. Відвідав фестиваль також і заступник голови Донецької облдержадміністрації Ігор Стокоз.

Організатором  фестивалю виступив Клуб підприємців Краматорська. Президент Клубу Алла Кущ зазначає, що фестиваль вже давно вийшов за рамки області та в наступному році може набути статусу всеукраїнського.

Учасники фестивалю вже вкотре роблять для Краматорська яскраві подарунки. Окрім чудового настрою, концерту, майстер-класів та ярмарку, раз з’являються нові скульптури. А цього разу художники України розмалювали паркан на вулиці Марії Приймаченко міфічними персонажами, добрими звірами і дивовижними кольорами. Кращі малюнки учнів школи мистецтв № 3 з’являться на паркані 20 травня 2018. Виконувати їх будуть автори за допомогою професійних художників та майстри петриківського розпису.

Також на  фестивалі підвели підсумки конкурсу відеороликів «З любов’ю до рідного краю» в номінації «Моя країна – Україна», «Краматорськ – 150», «Марія Приймаченко і я».

Департамент інформаційної  та внутрішньої політики облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *