Товарообіг між Україною та Естонію за останній рік зріс майже на третину – Президент




Президент Петро Порошенко під час зустрічі зі ЗМІ за результатами переговорів з Президентом Естонської Республіки пані Керсті Кальюлайд зауважив, що економічна співпраця між країнами розвивається і товарообіг між Україною та Естонією за останній рік зріс майже на третину.

«Україна розглядає Естонію не лише як надійного стратегічного політичного і безпекового партнера. Дуже важлива і наша співпраця в економічній сфері. Хочу наголосити, що за останній рік зростання товарообігу між нашими країнами дорівнює майже 30%. Це дуже гарний термометр економічних відносин між нашими країнами», – підкреслив він.

Президенти України та Естонії домовились про проведення  цього року засідання міжурядової комісії з економічного та гуманітарного співробітництва.

«Ми констатували, що економічна співпраця між нашими країнами розвивається досить динамічно і домовилися, що до засідання комісії з торговельно-економічної співпраці ми дамо доручення Урядам розглянути будь-які моменти, які перешкоджають співпраці, усунути всі бар’єри і знайти оптимальний шлях вирішення проблем інвесторів, які існують в Україні в сфері надійного законодавчого поля», – зазначив Петро Порошенко.

В свою чергу, Президент Естонії зазначила, що естонський бізнес вже активно представлений в Україні і продовжує збільшувати свою присутність.

ф

Зустріч Президента України з Президентом Естонської Республіки

22 травня 2018 року – 11:56
































































































































ф

Зустріч Президента України з Президентом Естонської Республіки

22 травня 2018 року – 11:56





















































































Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *