В Урзуфі пройшов Всеукраїнський молодіжний форум «Схід-Захід: міжрегіональне партнерство. Перезавантаження»

8-11 червня 2018 року вже втретє в Урзуфі відбувся Всеукраїнський молодіжний форум «Схід-Захід: міжрегіональне партнерство. Перезавантаження». Учасниками заходу стали близько 150 молодих людей із Донецької області та регіонів України. Партнери та співорганізатори заходу:  Міністерство молоді та спорту України, народний депутат України Дмитро Лубінець, народний депутат України Максим Єфімов, Департамент сім’ї, молоді та спорту Донецької облдержадміністрації, Урзуфська сільська рада, молодіжний центр с. Урзуф «Молодіжне сузір’я», Мангушська райрада, Мангушська райдержадміністрація.

Громадською  організацією «Дієві зміни», що є головним організатором заходу,  за мету було поставлено продовжити налагодження співпраці молодих лідерів, громадських діячів, представників органів місцевого самоврядування і влади зі східного та західного регіонів країни для обміну досвідом у різних галузях серед молодого покоління, формування активної громадської позиції молоді в процесах участі в прийнятті рішень, які впливають на життя країни чи громади, налагодження подальшої співпраці серед молоді у форматі «Схід-Захід разом».

Учасники заходу отримали нові знання та досвід долучаючись до роботи у подіумній дискусії, під час якої на запитання учасників заходу відповідали народні депутати України – Дмитро Лубінець , Олег Барна, Ірина Суслова, Сергій Рудик, роботи в секціях: «Молодь у політиці: лайфхаки побудови успішної команди лідерів», «Енергоефективність та довкілля. Досвід розумних міст України», «Розробка бізнес-ідеї. Модель отримання прибутку. Кращі практики» (спікери Олександр Комашко і Юрій Кручин)

Не менш насиченим було і неформальне спілкування учасників: фотовиставка «Алло, мам, я на Азові і #тутДрайвово!», флеш-моб «Я на Азові і #тутДрайвово», виступ музичного кавер-бенду «ФМ Бенд»

Всеукраїнський молодіжний форум «Схід-Захід: міжрегіональне партнерство» створив умови для інтелектуального, духовного і творчого розвитку молоді, підтримки її ініціатив та інноваційного потенціалу.

Департамент сім’ї, молоді та спорті Донецької облдержадміністрації 

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *