50 дітей з Авдіївки направились на оздоровлення до дитячого санаторію «Подільський Артек»

На початку травня 2018 року до Голови правління Громадської спілки Всеукраїнське об’єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО – Слівінського Анатолія Михайловича звернулися жителі прифронтової зони з проханням про допомогу, а саме допомогти оздоровити дітей з Луганської та Донецької областей. Анатолій Михайлович не зміг відмовити дітям і почалися роздуми як втілити в життя дане прохання.

На зборах членів Громадської спілки Анатолієм Слівінським було запропоновано провести благодійний забіг присвячений до Міжнародного дня захисту дітей під назвою «Чужих дітей не буває», з метою збору коштів на літнє оздоровлення дітей з вищезгаданих областей. Члени спілки підтримали пропозицію і розпочалася підготовка до реалізації акції.
Протягом травня, всією нашою дружньою командою, була пророблена колосальна робота, яка дала позитивний результат.

02 червня відбувся перший благодійний забіг з назвою «Чужих дітей не буває» в якому взяли участь Повітряні сили Збройних сил України, Військова частина 3008 Національної гвардії України, Військова частина 3028 Національної гвардії України, Управління Служби безпеки України у Вінницькій області, Прокуратура Вінницької області, Головне управління ДСНС України у Вінницькій області, Головне управління Національної Поліції у Вінницькій області, Управління патрульної поліції у Вінницькій області Департаменту патрульної поліції, Головне управління Державної фіскальної служби України у Вінницькій області, Державна служба охорони, Ветерани десантних військ Вінницької області.

10 червня відбулася подія заради якої було прикладено стільки зусиль. 50 дітей з міста Авдіївка прибули в «Подільський Артек» (м. Вінниця). На них чекатимуть незабутні враження та яскраві емоції протягом 24 днів, про які вони будуть згадувати ще не один рік.

Ми вдячні всім хто відгукнувся на пропозицію зробити спільну гарну справу для дітей.

Пам’ятайте, Чужих дітей не буває!

Департамент сім’ї, молоді та спорту Донецької облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *