Бахмут вчетверте прийняв всеукраїнську спартакіаду «Сила духу»

13 червня 2018 року у легкоатлетичному манежі «Металург» міста Бахмут відбулося урочисте відкриття спартакіади серед осіб з інвалідністю «Сила духу».

Метою спартакіади є підтримка у потерпілих внаслідок нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань, у тому числі інвалідів праці, цілеспрямованості у подоланні особистих фізичних меж, реабілітації засобами фізичної культури і спорту для подальшої адаптації у суспільство, залучення органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, громадськості до проблем потерпілих на виробництві.

Після урочистого шикування команд на початку заходу до присутніх звернулись почесні гості – начальник управління виконавчої дирекції фонду соціального страхування України в Донецькій області Людмила Давиденко та директор департаменту сім’ї, молоді та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик побажавши спортсменам перемог, наснаги та нових спортивних вершин.

Також з нагоди відкриття спартакіади до присутніх звернулася заступник Бахмутського міського голови Вікторія Точена та відзначила, що успіхами та досягненнями спортсмени переконливо доводять, що, незважаючи на нелегку долю їх сила духу ніким і нічим непереможна.

Департамент інформаційної  та внутрішньої політики облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *