Розвиток команди та оптимізація внутрішніх процесів НАБУ — пріоритети І півріччя 2018 року

Команда мотивованих людей, здатних працювати в умовах постійного тиску з боку корумпованої системи, є одним із головних надбань Національного бюро. На цьому наголосив Директор НАБУ Артем Ситник під час презентації Звіту за І півріччя 2018 року.

«Колектив Бюро звик працювати в складних умовах, і готовий до будь-яких випробувань. Це справжня команда професіоналів, яка пройшла достатньо великий шлях, і не збирається зупинятися на досягнутому», — зазначив Артем Ситник.

Штат Бюро наразі становить 638 працівників (гранична чисельність за законом становить 700 осіб). Більше половини з них — люди віком до 35 років. Кожен восьмий працівник Національного бюро є учасником бойових дій.

Ключова посада в Національному бюро — детектив. Станом на 30.06.2018 в НАБУ працювали 212 детективів, відібраних за результатами відкритого конкурсу. Триває четверта хвиля відбору, за підсумками якої Головний підрозділ детективів має поповнитися 34 розслідувачами.

Викриття топ-корупції потребує від співробітників НАБУ постійного підвищення кваліфікації. Впродовж І півріччя 2018 року 438 працівників навчалися за різними програмами в Україні. Ще 141 — опановував нові знання за кордоном. Також у 2018 році Бюро розпочало впроваджувати Стратегію управління персоналом. Одним із її напрямків є розробка Концепції навчання і розвитку працівників. Вона стане програмним документом, що регулюватиме питання професійного зростання команди. Крім того, продовжується наповнення внутрішньої навчальної онлайн-платформи НАБУ.

«Етап інституційного становлення Національного бюро фактично завершений. Наразі основний акцент змістився на оптимізацію внутрішніх процесів. Створюється нова модель оцінювання діяльності працівників. Це стане підставою для планування подальшого професійного розвитку команди», — переконаний заступник Директора НАБУ Анатолій Новак.

Детальніше про команду — у Звіті.

Інші цікаві факти про співробітників НАБУ — в інфографіці.

Інфографіка у кращій якості:

https://www.flickr.com/photos/nab_ukr/29089113357/in/dateposted/

https://www.flickr.com/photos/nab_ukr/30158094978/in/photostream/

https://www.flickr.com/photos/nab_ukr/44026706591/in/photostream/

https://www.flickr.com/photos/nab_ukr/30158095088/in/photostream/

Матеріали для ЗМІ

Необхідна інформація та лінки для поширення на Ваших ресурсах Контактний email: 

press.nabu@gmail.com

Інша інформація: 

https://nabu.gov.ua/kontakty-dlya-zmi

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *