Міжнародний кіно-фестиваль «Кіно і ТИ»

З 27 по 30 вересня в Маріуполі, за підтримки управління культури і туризму Донецької облдержадміністрації, відбувся Міжнародний кіно-фестиваль «Кіно і ТИ» імені І.А.Шрейбера під девізом: «Кіно об’єднує людей».

Цей кінофестиваль став одним з переможців конкурсу проектів від громадських об’єднань в галузі культури і туризму Донецької області для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка у 2018 році.

Цьогоріч надійшло близько 500 заявок на участь з 9 країн світу (Україна, Білорусь, Росія, Казахстан, Киргизстан, Естонія, Бельгія, Греція, Іран).

Автори з Донецької області також представили свої роботи в різних номінаціях. У фіналі за титул переможця змагались роботи у 5-и номінаціях: ігрове кіно, документальне кіно, анімаційне відео, кліп, соціальний ролик, однохвилинний фільм.

Гості фестивалю мали змогу прийняти участь у різноманітних майстер-класах за участі відомих митців кіно а також відбувся показ кращих кіно-робіт учасників МКФ «Кіно і ТИ» на великому екрані.

Завершився фестиваль 30 вересня нагородженням переможців у кінотеатрі «Савона». Уже традиційно кращі кінороботи учасників будуть брати участь у Міжнародному фестивалі кіно, телевізійних фільмів і програм «Слов’янська казка» ім. академіка А.С. Лихачова в м. Софії (Болгарія).

 

Управління культури і туризму облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *