Чергова перемога юних науковців Донеччини

У жовтні в місті Стамбул (Туреччина) відбувся Міжнародний конкурс наукових проектів INSPO-2018. Донецьку область представляв Агванян Артем Робертович, учень 31 групи  комунального закладу «Маріупольський технічний ліцей» Маріупольської міської ради, у складі команди учнів-переможців МАН України.

За результатами конкурсу юнак посів  III місце зі своїм проектом «Незалежна система моніторингу повітря» та отримав запрошення до участі в Міжнародній виставці Expo – Sciences Mexico у Мексиці у 2019 році. 

Перші кроки науково-дослідницької діяльності були зроблені Артемом у рідному Маріуполі під керівництвом Бикова Андрія Олександровича, вчителя інформатики комунального закладу «Маріупольський технічний ліцей» Маріупольської міської ради. Їх спільна робота над проектом «Незалежна система моніторингу повітря» допомогла вибороти І місце в секції Internet-технології та WEB дизайн III етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України у 2018 році. У липні 2018 року він був учасником Міжнародної наукової виставки MILSET Expo-Sciences Europe 2018 у місті Гдиня, Республіка Польща, де і отримав запрошення до участі у Міжнародному  конкурсі наукових проектів INSPO-2018.

Вітаємо Артема та бажаємо наснаги, подальших успіхів у науковій діяльності.

Департамент освіти і науки облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *