Зміцнення інституційної спроможності Уряду України та організацій громадянського суспільства для ефективної реалізації проектів за державного фінансування

19 жовтня 2018 року у м. Краматорськ за ініціативи офісу ОБСЄ в Україні  та за участі заступника Міністра молоді та спорту України О. Яреми, головного консультанту Головного департаменту з питань внутрішньої політики Адміністрації Президента України В. Максимовича, представників структурних підрозділів Донецької та Луганської обласних та районних державних адміністрацій й організацій громадянського суспільства було проведено регіональний тренінговий семінар щодо управління проектами. Семінар проводився у рамках реалізації програми «Зміцнення інституційної спроможності Уряду України та організацій громадянського суспільства для ефективної реалізації проектів за державного фінансування».

Під час проведення заходу учасники обговорили питання застосування єдиних керівних принципів управління проектами, що фінансуються за державні кошти, взаємодії та співпраці ІГС та органів державної влади під час підготовки проектів, а також планування спільної діяльності для досягнення бажаних результатів.

20 жовтня 2018 року організаторами заплановано проведення тренінгу для державних службовців на тему «Організація та реалізація грантового конкурсу проектів».

Департамент інформаційної та внутрішньої політики Донецької облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *