У Краматорську закінчився культурно-мистецький проект «Вокально-хореографічний національний флешмоб «Від Карачуна до Говерли

19 жовтня  у Краматорську  закінчився культурно-мистецький проект «Вокально-хореографічний національний флешмоб «Від Карачуна до Говерли», який був присвячений Дню захисника України

Проект реалізовував Всеукраїнський благодійний фонд «Зірки та зіроньки» за підтримки департаменту сім’ї, молоді та спорту Донецької облдержадміністрації та КПНЗ «Донецький обласний дитячо – молодіжний центр».

На пероні залізничого вокзалу учасників зустричали: Володимир Мицик – директор департаменту сім’ї молоді та спорту Донецької облдержадміністрації,  Володимір Страшко – начальник відділу молодіжної політики, представники Донецького обласного дитячо-молодіжного центру та Юрій Гуменний – полковник, представник від генштабу ООС.

Флешмоб прослідував маршрутом від Костянтинівки до Івано-Франківська з короткотривалими виступами на перонах станцій у містах: Костянтинівка, Харків, Львів, Івано-Франківськ, Полтава. Влаштували пісенно-патріотичний захід біля гори Говерла, презентували власні творчі досягнення у концертній програмі у Коломийському Народному домі.

У рамках флешмобу реалізовувалася акція «Мистецькі волонтери-поштарі». Мета акції – збір маленьких сувенірів, подарунків, листів та подяк від дітей, родичів та небайдужих громадян з усієї України для воїнів, які боронять від агресора східні кордони нашої держави.

Учнівська молодь передали військовим усі подарунки зі всіх куточків України та привітала захисників танцювальною композицією. Всі сувеніри представники  генштабу ООС передали до військового госпіталю.

Департамент сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *