У Львові Центр студентського капеланства започатковує курс лекцій про духовність

З 24 жовтня 2018 року Центр студентського капеланства розпочинає новий духовний блок зустрічей зі студентами та молоддю Львова. Відтепер, окрім лекцій про психологію, сексуальність, конфліктологію та самопізнання, будуть ще лекції про духовність. Проте, як кажуть у ЦСК, не «архаїчну» і далеку, а сучасну.

«У рамках курсу розкриватимемо теми, які будуть сприяти духовному росту молодої людини та допоможуть пізнати себе і Бога. Лектори даватимуть практичні поради та духовні настанови, які допоможуть щодня бачити Божу присутність у своєму житті. Також буде просте пояснення складних речей, життєвих викликів і випробувань, пошук Бога за допомогою Святого Письма, жива розмова з лекторами, ділення власним досвідом духовного життя», – обіцяють організатори. Зустрічі студентів і священика відбуватимуться щосереди.

Слід зазначити, що керівник проекту – капелан Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького о. Ігор Хомічак. Священик Згромадження святого Луїджі Оріоне, духівник львівського Товариства студентів-католиків «Обнова», головний редактор журналу «Скинія» о. Юрій Блажиєвський представить студентам першу тему блоку – «Духовність у часи поп-культури».

 

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами https://kapelanstvo.info

 

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *