Вітання Олександра Куця учасникам міжнародних спортивних змагань «Ігри нескорених-2018»

Шановні учасники Ігор нескорених!

Щиро вітаю вас з успішними виступами на міжнародній арені.  Я думаю, що це має бути символом для всієї України, яка також зараз як ніколи потребує єдності. Українська збірна дійсно продемонструвала, що таке нескорені і що таке український воїн.

Ви представляєте суть незламності духу української армії. Ви хоробрі, непереможні, сильні і справжні бійці.

У свою чергу міжнародні змагання «Ігри нескорених» – це свято, яке уособлює велич сили духу, мужності і патріотизму наших людей, залучає до своїх лав прихильників здорового способу життя, сприяє його популяризації і розвитку, наслідує славні традиції українського народу, одвічне прагнення людини до самовдосконалення.

Окреме вітання представнику Донецької області Олександру Бєлобокову з Маріуполя, який приніс золото нашій збірній. У дисципліні веслування на тренажері (швидкість за 1 хвилину) у категорії Men’s IR3 наш спортсмен показав результат 392 метри. Олександр випередив суперників з великим відривом: на 54 м – Натана Паркера з Австралії, на 68 м – Давіда Травадона з Франції.

Олександр Бєлобоков – ветеран Збройних сил України, під час участі у боях під Донецьком у 2014 році отримав осколкове поранення лівого передпліччя. До травми професійно займався пауерліфтингом, має звання майстра спорту України міжнародного класу. Останні роки Олександр спеціалізується в легкоатлетичній дисципліні штовхання ядра, здобув звання майстра спорту України з легкої атлетики, має медалі чемпіонатів країни 2017 та 2018 років.

Зичу всім спортсменам наполегливості і наснаги, удачі та підкорення нових спортивних висот, вдалих стартів і перемог в ім’я процвітання України! Нехай Ваш приклад буде поштовхом для масового розвитку фізкультури і спорту, взірцем для юних жителів нашої області.

Голова Донецької облдержадміністрації,керівник обласної військово-цивільноїадміністрації  О. І. Куць

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *