Священичий гурт «Кайрос» виступив у дитячому санаторії «Ясень»

23 жовтня священичий гурт «Кайрос» завітав із концертом релігійної та патріотичної пісні до обласного дитячого санаторію «Ясень» ім. Митрополита Андрея Шептицького (Івано-Франківська область).

Під гучні аплодисменти, веселе підспівування священики дарували відпочивальникам і персоналу закладу веселий настрій, а головне – «сіяли» зерна добра і культури. «Я піду за Христом», «Як блудний син», «Я за тебе молюсь Україно» та інші релігійні, народні, авторські пісні звучали на сцені клубу. Окрім цього, своїм співом ділилася з присутніми Софія Щеглюк.

Наприкінці заходу, директор закладу Зіновій Васильків подякував від імені дітей та персоналу священичому гурту «Кайрос» за приїзд та гарну атмосферу свята.

Повідомив о. Ігор Ліпчанський

Довідка

До священичого гурту «Кайрос» входять священики Долинського та Болехівського протопресвітеріатів УГКЦ: прот. Дмитро Павлик (бас-гітара, вокал), прот. Богдан Тисяк (соло гітара, вокал), о. Василь Бурій (ударні, вокал), о. Ігор Ліпчанський (саксофон, сопілка), о. Володимир Савчин (соліст гурту) і дяк-регент Володимир Кіндра (музичний керівник гурту, клавіші, вокал).

 

 

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *